KONTAKT


Glavni i odgovorni urednik:
Ljiljana Vračarević
d.o.o."Maxim design"
Svetog Save 32
INĐIJA


web servis:
studio17

Novi Beograd


mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


 

USLOVI KORIŠĆENJA PORTALA


Dobro došli na portal stepenik.com.

Korišćenjem bilo kog dela portala stepenik.com, smatra se da su korisnici upoznati sa pravilima korišćenja, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost, te se stepenik.com ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu koriščenjem.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja te se smatra da su korišćenjem bilo kog dela portala stepenik.com, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo portala stepenik.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe ni za promovisanje istih. Portal stepenik.com se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglasivača, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Portal stepenik.com ne snosi odgovornost za sadržaje linkova niti fotografije i video snimke koji su deo linka koji vodi na druge internet stranice.

Ukoliko vest sadrži netačne navode, vređa ili krši nečija autorska prava, molimo Vas da nas odmah o tome obavestite na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi sporni sadržaj bio uklonjen. 

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorsklih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stepenik.com portala i podložno je tužbi.

Portal stepenik.com zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog ili trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.