Sobe za tinejdžere u potkrovlju

 

 

Soba u potkrovlju će obradovati svakog tinejdžera. Tinejdžeri teže originalnosti, a potkrovlje je specifičan prostor i sjajna prilika za kreiranje jedinstvene i originalne sobe.

sobe za tinejdzere u potkrovlju

potkrovlje sobe za tinejdzere sobe u potkrovlju za tinejdzere

Ovom malom elegantnom sobom, oslobođenom suvišnih detalja, dominiraju zagasiti, neutralni i pretežno svetli tonovi. Svetlom bojom je istaknut i jedan zid, što je doprinelo eleganciji sobe. Polica u zidu je preuzela ulogu noćnog ormarića koji je zbog veličine prostora izostavljen.


soba za tinejdzere u potkrovlju

potkrovlje sobe tinejdzeri potkrovlje sobe tinejdzeri

Ovom tipično ženskom sobom dominiraju veliko ogledalo i floralni motivi.


sobe za tinejdzere u potkrovlju

Soba koja asocira na nežne princeze.


 mala soba u potkrovlju

Izuzetno mala soba u kojoj je od klasičnog nameštaja mogao stati samo krevet. Problem nedostatka prostora za radni sto, rešen je pričvršćivanjem ploče stola za zid. Pored greda koje su dodatno smanjile prostor, postavljene su police. Zanimljiv enterijer celog stana možete pogledati ovde.


 

mala soba u potkrovlju

Ovo je izgled druge sobe iz gore pomenutog stana. Ona je pokazatelj da i najjednostavnija enterijerska rešenja  dobro izgledaju u crno-beloj kombinaciji.   


 

soba za tinejdzere u potkrovlju

Dovoljna je lampa od kanapa, i plavo-belo-crveni detalji na posteljini, pa da cela soba asocira na more. Ovo su lako promenljivi detalji pa kad vam dosade, za kratko vreme i bez finansijskog ulaganja vaša soba može dobiti drugačiji izgled.


 

sobe u potkrovlju za tinejdzere

Prozor koji zavesama asocira na baldahin.


 

soba za tinejdzere u potkrovlju

Ako je potkrovlje dovoljno svetlo zidovi mogu biti i nekih intenzivnijih boja.


 

Dodatne informacije